top of page

NOVINKY

V dubnu tohoto roku restaurace Nha Cretcheu v centru Ostravy skončila a byla přesunuta do letoviska Sesimbra v Portugalsku.​

 

Jamieho si můžete tedy užít pouze mimo letní sezónu, to je v České Republice a věnuje se právě a jen autentickým kurzům vaření, službě private chef a cateringům na soukromé akce.

 

Šéfkuchař a zakladatel Nha Cretcheu, Jamie Santos vám vždy vykouzlí talíř plný nevšedních kombinací.

 

Na Jamieho kurzech se naučíte mnohem více než jen konkrétní recepty. Získáte komplexní náhled na formu stravování a cestu přípravy pokrmů zdravě a na přírodní bázi. Naučíte se přípravu pokrmů i v jeho variacích s ohledem na alergie či omezení ve stravování. Po kurzu obdržíte seznam receptů a kontakt na šéfkuchaře Jamieho pro následné "doživotní" konzultace.

Kontakt:

724513674

nhacretcheu@post.cz

SLUŽBY

KURZY

VAŘENÍ

Spolujizda_04

AKCE

BRANDING

Read More

PRIVATE

CHEF

IMG-20250326-WA0019.jpg

SALÁTOVÁ ZÁLIVKA

KURZY VAŘENÍ

Národní zemědělské muzeum Ostrava

7.10.  |  AFRICAN FUSION - 2990,-

Naučte se experimentovat s novými chutěmi a kombinacemi, rozšiřte si své kulinářské obzory pod vedení šéfkuchaře z Kapverd

 

Předkrm: Pastel - plněný žampionovou směsí

Hlavní chod:  Moamba de frango 

8.10  |  RYBY & PLODY MOŘE - 3450,-

Naučte se s Jamiem, jak důkladně a jednoduše rybu očistit, filetovat, a zužitkovat „až ke kosti“.​

Předkrm: Jamieho rybí polévka na dýňové bázi

 

Hlavní chod: Filet z pražmy královské s restovanou zeleninou


 

15.10.  |  STEAKY & MARINÁDY & DIPY -  3450

Naučte se jak správně maso naporcovat, marinovat  a správně připravit, abyste vždy dosáhli šťavnatého, chutného výsledku. Společně připravíme domácí marinádu a  5 dipů jako přílohu k pokrmu.

 

Hlavní chod: Rib eye steak s grilovaným bramborem a zeleninou 

12. 10.  |  VEGE & VEGAN - 2990,-

Naučte se s Jamiem, jak pokrm nejen připravit, ale také originálně a vkusně dekorovat

Předkrm: Creme de tomate

 

Hlavní chod: Grilovaná dýně s tomatovou salsou, pečenými batáty a salátem z čerstvé zeleniny
 

26.11.  |  CHOBOTNICE  - 3850,-

Nakoukněte Jamiemu pod pokličku a naučtě se triky, jak připravit tu nejlepší chobotnici, co jste kdy jedli .. Naučte se správně chobotnici očistit, zbavit vnitřností a připravit k vaření. Získejte Jamieho doporučení bylin a koření, k dokonale slazené chuti pokrmu

 

Předkrm: Chobotnicový salát

Hlavní chod: Grilovaná  chobotnice podávaná s bramborem a salátem z čerstvé zeleniny 


 

Kurzy probíhají od 16:00 v Národním zemědělském muzeu Ostrava

 

Délka kurzu 3-4 hodiny.

 

V ceně kurzu:

  • nealko pitný režim

  • soupis receptů

  • zapůjčení zástěry a veškerého vybavení

  • následná "doživotní" online konzultace s Jamiem na dané téma

  • Co si uvaříte, to si sníte ..

AKCE

Národní zemědělské muzeum Ostrava

4.10.  |  TRHY, CO SE HLEDAJÍ
od 9:00

27.11.  |  ZÁŽITKOVÝ VEČER

od 18:00

Degustační symfonie & vinné párování & živá hudba 

Nový koncept

IMG-20250303-WA0004.jpg

Náš krásný prostor v centru Ostravy s koncem dubna přenecháme a budeme se nadále v ČR soustředit na kurzy vaření, akce Private Chef, kulinářské show apod.

 

Vnímáme, že nás Portugalsko a jeho jedinečná atmosféra přitahuje stále a velmi,  a proto bychom chtěli naši energii směřovat i tam. A co je na tom krásné, my Vás chceme vzít s sebou :)

Více info o Spolujízdě.

​​​

Než naši restauraci předáme, plánujeme ještě jeden Zážitkový večer 10.4., rezervujte si svůj stůl včas, očekáváme, že bude plno jako vždy :) 

Do 17.4. funguje restaurace v klasickém režimu, 18.4. již uzavřená společnost a narozeninová oslava naší stálé klientky, od 19.4 jsme již v Portugalsku na "Spolujízdě" :)

​Tak neváhejte a zastavte se za námi, budeme se těšit!

** Zakoupené dárkové poukazy jsou platné do konce roku 2025. Do 17.4. mohou být uplatněny v restauraci, od 18.4. je čerpání možné na catering, dovoz jídla, kurzy vaření a Spolujízda.

Pokud máte jakékoliv otázky, neváhejte nás kontaktovat na nhacretcheu@post.cz .

Spolujízda do Portugalska s Nha Cretcheu

Termíny:

26.10. - 1.11. 2025 - KAPACITA NAPLNĚNA

Termín na 2026 bude zveřejněn brzy!

Ubytování  |  Jóga |  Jamieho  |  Snídaně  |  Kurz vaření  |  Výlety  |  Degustační menu

Spolujizda_03

Objednejte si naši salátovou zálivku zde

Salátová zálivka 0,5l jen za 365 Kč.

Chcete naši salátovou zálivku před nákupem objednat? Napište si o vzorek zdarma a my Vám jej rádi dovezeme/zašleme.

​Jste restaurace a chcete naši zálivku pravidelně odebírat, neváhejte nás kontaktovat na 724513674, nhacretcheu@post.cz

ZÁLIVKA.jpeg

Olivový olej s rozmarýnem z Portugalska

K zakoupení v restauraci ve 250ml balení

1882a866-975a-4fbf-ba79-62038d3fdcfe.jfif
b3cc9d96-e77e-4768-8d27-750de507f259.jfif

Děkujeme všem účastníkům  kurzu vaření

IMG_20230122_110246748.jpeg
IMG_20230122_131057496.jpeg
IMG_20230122_114214390.jpeg
IMG_20230122_132242135.jpeg
IMG_20230122_102051819.jpeg
6a51c54b18b6fb29f532220573f27794.jpg
Světová gastronomie v centru Ostravy. Nha Cretcheu láká i na zážitkové večery
jamie.jpg
Kulinářský ráj v Ostravě. Nha Cretcheu baví zážitkovou gastronomií i akcemi
Screen Shot 2024-02-01 at 3.11.55 PM.png
Přečtěte si o nás v článku Novinky z ostravské gastroscény 
logo-CT2.png
Poslechněte si nás 9.2.  v pořadu Dobré ráno na ČT2 mezi 6-8:30.
MP-OV_2022-09_Jako-doma-1.png
Přečtěte si rozhovor s Jamiem a náš příběh
v magazínu Patriot
379654355_955409852224449_1317789152713589553_n-1.jpeg
Přečtěte si článek o microgreens
272672229_10159480223177988_9085266513165581991_n (1).jpg

Catering

Plánovali jste oslavu, ale z důvodu aktuální situace jste ji museli zrušit? Chtěli byste pohostit vaše nejbližší, ale rádi byste přípravu přenechali tentokrát někomu jinému?

Nabízíme cateringové služby s vyzvednutím či s dovozem až k vám. Sestavení menu přímo na míru - vegetariánské, maso, ryby, mořské plody, výborné Jamieho domáci dezerty. 

@ Copyright 2025 | Provozovatel: Nha Cretcheu s.r.o., Janáčkova 1797/4, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Česká republika  - IČ: 18021531

Zodpovědný vedoucí: Ing. Mariana Dos Santos, Kontakt: 724-513-674

bottom of page